Zdravje

Pozdravljeni. Vprašala bi, koliko bi bila cena popravilo sprednjega...

Sanje in umiranje

14.11.2017  |  (615 dni)

Zdaj se mi je to zgodilo že tretjič letos in me malo skrbi. Sanjam, da sem umrl oziroma da umiram in je tako grozno, skušam se rešiti kake nesreče ali pa bežim ali padam in potem se zbudim in najprej pomislim "Ali sem živ ali mrtev?" in na srečo sem vedno živ. Mi pa gre to že malo na živce, da se mi to tako pogosto dogaja. Sprašujem se ali sanj res ne moremo kontrolirati, ali pač sanjamo take bedarije, ali tudi drugi sanjajo kaj takega in ali sem mogoče na pol nor... Hvala za mnenje. Sandi, Ljubljana

Odgovor

Pozdravljeni,

v tej situaciji vam zelo težko pomagam, saj se ukvarjam predvsem z vzgojnimi izzivi in vedenjskimi in čustvenimi težavami pri otrocih in mladostnikih. Za razrešitev vašega vprašanja predlagam, da se obrnete na kakšnega drugega strokovnjaka.


Vse dobro,

Lea

univ. dipl. psih.
V centru Platea svetujemo in nudimo celostno podporo staršem in otrokom, ko se soočajo s čustvenimi, vedenjskimi in vzgojnimi izzivi. Otrokom in mladostnikom pomagamo premostiti stiske, da ponovno začutijo pogum in zaupanje vase, staršem pa, da skozi osebno transformacijo pridobijo energijo in samozavest za sočutno vzgojo, modrost za razumevanje ter potrpežljivost za čudovite odnose s svojimi otroki. Ker se zavzemamo za celosten pristop k reševanju stisk, vam psihologi in terapevti nudimo podporo s svetovanjem in pogovorom ter tudi energetko podporo, obraznorefleksoterapijo in terapijo s pomočjo konja. Pomemben del našega programa je tudi svetovanje glede prehrane in zdravega življenjskega sloga. Trdno verjamemo, da ima vsak izziv, s katerim se srečujemo starši oziroma naši otroci, rešitev. Naša naloga je, da najdemo najbolj ustrezen način reševanja in odkrijemo pot, po kateri vsak posameznik najlažje hodi. Strmimo k temu, da starši in otroci kljub morda težkim življenjskimi situacijami dobijo čudovita krila, ki jim omogočajo, da samozavestno, odločno ter z zaupanjem v dobro podajo na pot premagovanja izzivov.
 

Vprašanja in odgovori